Известие

Collapse
No announcement yet.

33S16V Permanent4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Накратко - съсипал я е отвсякъде

Comment

Е, поне е в движение все още, даже си има годишна винетка
      Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
      Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

Първоначално публикувано от bobi1997 Покажи съобщение
        Е, поне е в движение все още, даже си има годишна винетка
        Да, и платен данък, и гражданска. Ма май не излиза от двора, че и в неделя е там

Comment

Момци а вие какво очаквате за1000 лв.да вземете някоя гледана кукла без грам забелешки ли,що не разгледате малко обявите който се вместват само в една страница понеже тия коли вече са на изчезване,предполагам до година,две и с повече пари няма да се намери никаква такава

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

А вижте и обявите навьн да ви стане ясно по колко вьрви един перманент на пазара(верно в по прилично сьстояние)
          ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
          Alfa Romeo 145 3.0V6
          Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
            Момци а вие какво очаквате за1000 лв.да вземете някоя гледана кукла без грам забелешки ли,що не разгледате малко обявите който се вместват само в една страница понеже тия коли вече са на изчезване,предполагам до година,две и с повече пари няма да се намери никаква такава

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

А вижте и обявите навьн да ви стане ясно по колко вьрви един перманент на пазара(верно в по прилично сьстояние)
            не е важно колко му искаш, а колко ти дават. Тая кола за да я стегнеш ще ти отидат около 2к. Тоя я разпофичи, а работи в сервиз. Друг е въпросът, че баш майсторът е некадърен философ и ръка динамометричен ключ

Comment

Тая кола специално е пред разпад, и нищо, че е уникален модел на Алфа, за който бих дал много - не си струва. От тука натам с нея е борба за живот, а не връщане към живот...

Comment

Тая кола специално е пред разпад, и нищо, че е уникален модел на Алфа, за който бих дал много - не си струва. От тука натам с нея е борба за живот, а не връщане към живот...
                Сигурно, както казах тези са пишман майстори яко

Comment

Еми жалко за колата.....
                  ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
                  Alfa Romeo 145 3.0V6
                  Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
                    Еми жалко за колата.....
                    Да, наистина ми е жал. Едно 10-ина години ме вози

Comment

Аз ти се чудя въобще що си я дал тая класика...

Comment

Аз ти се чудя въобще що си я дал тая класика...
                        Беше 2010, продадох я за 3000

Comment

Ако си имал нужда от пари е разбираемо...но в почти всички други случаи има класики, които винаги е по-добре да задържиш за себе си...но както и да е това е минало и заминало

Comment

Ако си имал нужда от пари е разбираемо...но в почти всички други случаи има класики, които винаги е по-добре да задържиш за себе си...но както и да е това е минало и заминало
                            Трябваха ми пари, а тази я взех на старо. Преди това имах същата чисто нова, но ми я откраднаха 1998. Нея щях да я запазя

Comment

Даа, за онея години само легендите съм слушал за кражбите на коли, но явно не са се крадели основно ауди и фв както сега...

А иначе не е лошо да потърсите вариант с Краси да приключите сагата с прехвърлянето, щото това също донякъде би спряло някой евентуален купувач, който не е наясно с историята или пък не е от форума...

Comment

Даа, за онея години само легендите съм слушал за кражбите на коли, но явно не са се крадели основно ауди и фв както сега...

А иначе не е лошо да потърсите вариант с Краси да приключите сагата с прехвърлянето, щото това също донякъде би спряло някой евентуален купувач, който не е наясно с историята или пък не е от форума...
                                Не мога, той ме напсува преди доста време. А ако си намери купувач, да се обади, аз ще се явя да я прехвърля

Comment

Working...
                                X